facebook  linkedin  twitter

"Jouw begeleiding is rustig, helder en realistisch. Goede opbouw van het programma, met concrete handvatten."
(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring zet ik voor je op een rijtje hoe Alleen met kinderwens omgaat met jouw persoonsgegevens: hoe worden ze verzameld, waar worden ze opgeslagen en  voor welk doel worden ze gebruikt. Ook lees je wat jouw rechten zijn met betrekking tot jouw gegevens en hoe je van die rechten gebruik kunt maken.

Soms kan het nodig zijn iets te wijzigen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld omdat de wet verandert. Je wordt daar niet actief over geïnformeerd, maar de aanpassingen zijn wel altijd op deze websitepagina terug te vinden.

Alleen met kinderwens Coaching & advies

Alleen met kinderwens is een praktijk voor coaching en advies die zich richt op alleenstaande vrouwen met een kinderwens. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Alleen met kinderwens verzameld worden. Het is goed dat jij weet hoe dat gebeurt en hoe jij daar invloed op hebt.

Alleen met kinderwens is een eenmanszaak die gerund wordt door Barbara Lammerts van Bueren. Als je vragen hebt over het gebruik van jouw gegevens kun je met haar contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel gegevens

 • Versturen van nieuwsbrieven
  Alleen met kinderwens verstuurt iedere twee weken een I-zine (digitale nieuwsbrief). Dit I-zine is informatief en commercieel. Als er aanleiding voor is, verstuur ik op onregelmatige basis tussentijds een extra I-zine. Voor het versturen van nieuwsbrieven worden je voornaam en mailadres geregistreerd.
 • Contact opnemen
  Als je via het contactformulier op deze website contact opneemt met Alleen met kinderwens, worden je (voor)naam, mailadres en, als jij dat ingevuld hebt, telefoonnummer geregistreerd, zodat ik kan reageren op je bericht.
 • Factureren
  Als je je aanmeldt voor een activiteit of dienst van Alleen met kinderwens, of een product koopt, worden je volledige naam, adres, mailadres en telefoonnummer verzameld voor het opmaken van de factuur en - indien relevant - de deelnemersadministratie.
 • Analytics
  De website van Alleen met kinderwens verzamelt gegevens met behulp van Google Analytics om zo inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Deze gegevens zijn anoniem en gaan over zaken als hoe lang je op de website was en welke pagina’s je bekeek.

Verwerkers

Voor het verzamelen, opslaan en beheren van gegevens maakt Alleen met kinderwens gebruik van de diensten van andere partijen:

 • Autorespond
  De I-zines van Alleen met kinderwens worden verzonden met Autorespond. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw voornaam en mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Autorespond. Als je een dienst of product koopt bij Alleen met kinderwens, worden naast je voornaam en mailadres ook je achternaam, adres en telefoonnummer automatisch opgeslagen in de administratie.
 • Gmail
  Voor e-mail maakt Alleen met kinderwens gebruik van Gmail.
 • Netsolid
  De website van Alleen met kinderwens wordt gehost bij en technisch ondersteund door Netsolid.

Met Autorespond en Netsolid heeft Alleen met kinderwens verwerkersovereenkomsten afgesloten. In deze verwerkersovereenkomsten zijn afspraken vastgelegd over hoe zij omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Alleen met kinderwens, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, behalve als het een wettelijke verplichting is om gegevens langer te bewaren.

 • Versturen van nieuwsbrieven
  Je voornaam en mailadres worden opgeslagen in Autorespond. Dat gebeurt voor onbepaalde tijd: jij bepaalt zelf wanneer je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen. Onderaan ieder I-zine vind je een link om je af te melden. Na afmelding worden je gegevens uit Autorespond verwijderd.
 • Contact opnemen
  Als jij contact opneemt met Alleen met kinderwens, worden je gegevens opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal drie jaar bewaard.
 • Factureren
  Als jij een dienst of product koopt bij Alleen met kinderwens, worden je voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en mailadres opgeslagen in Autorespond. Als ondernemer ben ik wettelijke verplicht om mijn administratie, en daarmee ook deze gegevens van jou, zeven jaar te bewaren.
 • Analytics
  De gegevens die Google Analytics verzamelt op deze website zijn anoniem. Deze gegevens worden tot maximaal 12 maanden bewaard.

Jouw rechten

 • Recht op inzage, wijziging en wissen
  Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen bij Alleen met kinderwens. De gegevens die in Autorespond bewaard worden kun je eenvoudig zelf inzien, wijzigen of verwijderen via de link ‘mijn gegevens wijzigen’ onderaan elk I-zine of mailing die je van Alleen met kinderwens ontvangt.
 • Recht op het indienen van een klacht
  Je hebt het recht om een klacht in te dienen als je vindt dat Alleen met kinderwens niet goed omgaat met jouw gegevens. Hoe je dat doet, lees je hier

Tot slot

Alleen met kinderwens zal jouw gegevens nooit actief met anderen delen zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

mei 2018