facebook  linkedin  twitter

"Ik voel me rustiger. Opgelucht. Iets wat ik graag wil mag er zijn! Die hele kinderwens was een beetje een verdriet-project aan het worden ..."
(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.

 

Heb jij de neiging de keuze voor je uit te schuiven?

Wel of niet alleen een kind... Je weet wel dát je iets moet (en wilt) met je kinderwens, maar wat? ‘Alleen’ is niet zoals je het voor ogen had. Het voelt ongemakkelijk. Je bent totaal onbekend met de wereld van het 'Bewust Alleenstaand Moederschap'.

Weet je niet hoe je tot een goede keuze komt?

Je hoofd is vol gedachten, vragen en beren op de weg. In je buik voel je het verlangen. Hoe breng je die twee tot elkaar?

Op de vragen die je jezelf stelt krijg je steeds dezelfde antwoorden, de tijd tikt door, maar je hebt het gevoel geen stap verder te komen in jouw proces om tot een beslissing te komen.

Voel je je biologische klok tikken?

Heb je geen tijd meer te verliezen omdat je biologische klok genadeloos doortikt? Iedere maand ben je je bewust van de ‘onbenutte’ kans: weer een eicel minder. De druk van de tijd voel je als een grote grijze wolk boven je kinderwens hangen.

Ben je nog onzeker over jouw (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Wil je met (meer) overtuiging de beslissing voor wel/niet alleen een kind nemen? Weet je eigenlijk al wel wat je wilt, maar blijft toch twijfelen. Doe je er wel goed aan om nu echt voor een ja of nee te kiezen, heb je echt wel aan alles gedacht?

 

Of heb je behoefte aan ondersteuning op een specifiek aspect van de keuze voor alleenstaand moederschap? Heb je in grote lijnen wel helder wat en hoe jij het wilt, maar er is zo’n venijnig dilemma/vraag/thema dat je dwars blijft zitten.

 

Jij, jouw wens en jouw situatie centraal

 

We stemmen de inhoud van het traject af op jóuw wensen, noden en behoeften. In individuele gesprekken is alle aandacht voor jou en jouw situatie.

Om zo toe te groeien naar een keuze die jou past. Een keuze die je kunt maken vanuit (zelf)vertrouwen. Een keuze waarvan je weet en voelt dat je er verder mee kunt.

Om het geruste gevoel te hebben dat je aan alles hebt gedacht. Dat je goed voorbereid bent op wat een mogelijke keuze voor (alleenstaand) moederschap gaat betekenen.

Voor jou, voor je kind en voor je omgeving.

 

Door wie?

Je wordt begeleid door Barbara Lammerts van Bueren, gecertificeerd coach en zelf alleenstaand en (bewust) moeder van 2 dochters.

Ik zet mijn expertise, mijn eigen ervaring en de kennis uit gesprekken die ik de afgelopen 10 jaar met ruim 500 vrouwen voerde, in om jou te helpen tot die keuzes te komen die bij jou passen.

 

Wat individuele coaching op kan leveren

Vier vrouwen blikken terug op hun coachingstraject:

 

Annet

Annet dacht dat ze er zelf met de hulp van haar omgeving wel uit kwam, uit de dilemma's rondom het maken van de keuze voor solomoederschap.

Maar toen de tijd begon te dringen, gaf ze zichzelf toch een duwtje om de cirkel van uitstellen en piekere te doorbreken: individuele coaching.

Drie gesprekken en vier maanden verder voelt ze een stevige basis voor haar beslissing, en kan ze zich ook oprecht blij voelen over de invulling die ze gaat geven aan haar kinderwens.

Lees hoe Annet terugkijkt op haar coachingstraject

 

CéCile

Cécile zag zichzelf wel als moeder, maar bij dat beeld hoorde zeker ook een geliefde. En met die liefde wilde het niet zo vlotten. Toch wil ze haar kinderwens niet op zijn beloop laten.

Zij voelde de behoefte om haar wens te erkennen, te durven uitspreken, en te onderzoeken. Samen met iemand die die wens begrijpt.

In 3 gesprekken kwam Cécile tot het inzicht dat het feit dat alleen een kindje krijgen mogelijk is, niet betekent dat zij dat zelf ook wil. Het uit (durven) spreken van deze gedachte gaf haar rust en houvast. 

Lees hoe Cécile terugkijkt op haar coachingstraject.

 

Astrid

Astrid koos voor individuele coaching omdat ze zich heen en weer geslingerd voelde tussen verschillende emoties, gedachten en angsten. In haar omgeving ondervond ze weerstand én steun voor haar idee om alleen moeder te gaan worden.

In 3 gesprekken heeft Astrid een stevige basis kunnen leggen voor haar keuze.

Dat leverde haar vertrouwen op: vertrouwen in het proces en vertrouwen in zichzelf.

Lees hoe Astrid terugkijkt op haar coachingstraject.

 

Vera

Vera dacht wel eens aan de optie solomoederschap, maar bleef hangen in haar twijfels, angsten en verdriet om wat er niet was. Ze liep vast.

Vera realiseerde zich dat ze iemand nodig had om haar afwegingen te structureren. Iemand die een stukje mee zou lopen op haar pad, mee zou denken.

Vera heeft een keuze kunnen maken. Een aantal maanden na afronding van haar traject is ze zwanger.

Lees hoe Vera terugkijkt op haar coachingstraject

 

Werkwijze

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je een vragenlijst toegestuurd, waarmee we de voor jou belangrijkste thema’s inventariseren. Per vervolggesprek krijg je via de mail voorbereidende opdrachten, afgestemd op jouw vragen/thema's, zodat we de gesprekstijd optimaal kunnen benutten.

Een standaard coachingsgesprek duurt 1,5 uur.

 

Individuele coaching - basis

Gedurende een periode van 4 maanden loop ik een stukje met je mee. We hebben 3 coachingsgesprekken waarin we focussen op de vragen en thema's die voor jou en jouw situatie relevant zijn. De gesprekken worden in overleg ingepland en vinden in Utrecht plaats.

In deze periode ben ik voor je beschikbaar als je in de tijd tussen onze gesprekken vragen hebt.

Ik beschik over een uitgebreide artikelenbibliotheek: artikelen over voor jou relevante aspecten deel ik met je.

Verder krijg je toegang tot het besloten forum van 'Alleen met kinderwens' (alleen toegankelijk voor coachings-cliënten en oud-deelneemsters aan workshops), waar je ervaringen en informatie uit kunt wisselen én in contact komt met andere vrouwen die net als jij single zijn en een kinderwens hebben.

Heb je na 3 gesprekken behoefte aan één of meer vervolggesprekken, dan is dat mogelijk.

 

Individuele coaching - uitgebreid

Gedurende een periode van 10 maanden loop ik een stuk met je mee. We hebben 6 coachingsgesprekken waarin we focussen op de vragen en thema's die voor jou en jouw situatie relevant zijn. De gesprekken worden in overleg ingepland en vinden in Utrecht plaats.

In deze periode ben ik voor je beschikbaar als je in de tijd tussen onze gesprekken vragen hebt.

Ik beschik over een uitgebreide artikelenbibliotheek: artikelen over voor jou relevante aspecten deel ik met je.

Verder krijg je toegang tot het besloten forum van 'Alleen met kinderwens' (alleen toegankelijk voor coachings-cliënten en oud-deelneemsters aan workshops), waar je ervaringen en informatie uit kunt wisselen én in contact komt met andere vrouwen die net als jij single zijn en een kinderwens hebben.

Heb je na 6 gesprekken behoefte aan één of meer vervolggesprekken, dan is dat mogelijk.

 

Individuele coaching op locatie

Heb jij een volle agenda? Kost het reizen naar Utrecht voor coachingsgsprekken je (te) veel tijd? Dan kan ik ook naar jou toe komen.

Uitgangspunt is een coachingstraject 'Basis' of 'Uitgebreid' (3 gesprekken/4 maanden of 6 gesprekken/10 maanden). In overleg kiezen we een locatie die voor jou makkelijk is. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden. 

 

 

Opties voor individuele coaching in een overzicht

Basis Uitgebreid


4 mnd. begeleiding


10 mnd. begeleiding

3 gesprekken

6 gesprekken


Gesprekken mogelijk: werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur


Gesprekken mogelijk: werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur


Coach beschikbaar voor vragen


Coach beschikbaar voor vragen

Locatie: Utrecht

Locatie: Utrecht

Toegang tot besloten forum


Toegang tot besloten forum

€ 627 (incl. btw)

€ 1047 (incl. btw)


Uitbreiding mogelijk:

1 extra gesprek: € 177

3 extra gesprekken: € 497


Uitbreiding mogelijk:

1 extra gesprek: € 177

3 extra gesprekken: € 497

Meerkosten coaching op locatie
  • Locatie anders dan Utrecht: reisafstand - € 0,19/km; reistijd - € 7,50/kwartier; huur gespreksruimte p.m.

Je krijgt vooraf een opgaaf van de meerkosten.

 

'Los' gesprek

Mijn begeleiding richt zich op het proces om tot een weloverwogen en bij jou passende keuze te komen. In één gesprek is dat niet mogelijk. Toch word ik soms benaderd door vrouwen die op een heel specifiek thema met mij willen sparren. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, bied ik de mogelijkheid voor een 'los' gesprek.

Een los gesprek is een eenmalige ontmoeting, waarbij ik geen rol meer heb in het vervolg. Om de gesprekstijd zo effectief mogelijk te gebruiken, krijg je één of meer vragen/opdrachten ter voorbereiding.

Mijn ervaring is dat gesprekken juist veel los maken en weer voor nieuwe vragen zorgen. Mocht je na een los gesprek behoefte hebben aan vervolggesprekken dan kan dat uiteraard: ik bied je dan 10% korting op een individueel coachingstraject.

Maar nogmaals: de (meer)waarde van mijn begeleiding zit hem juist in de ontwikkeling van gedachten en gevoelens, en dat vraagt om meer dan één gesprek.

NB: je kunt slechts één keer gebruik maken van de mogelijkheid voor een los gesprek. De prijs van een los gesprek is € 197 (incl. btw)

 

Wanneer kun je beginnen?

Tot en met eind december 2019 heb ik zeer beperkt ruimte. Neem daarom eerst even contact op om af te stemmen over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten, overleggen welke optie voor jou het meest passend is, of een afspraak maken voor een (serie) coachgesprek(ken)? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Desgewenst maken we een telefonische afspraak.

Na ontvangst van je bericht neem ik binnen 2 werkdagen via de mail contact met je op. Ik zal je nooit 'zomaar' bellen omdat niet iedereen zich in alle omstandigheden vrij voelt om over het thema kinderwens te praten.

 

Wil je gesprekken op een door jou gekozen locatie, neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na overleg krijg je eerst een prijsopgaaf van de extra kosten voor we afspraken maken.

 

 

 

Tags: individuele coaching,, begeleiding