facebook  linkedin  twitter


"Wat een inspirerende dag! Ik voel me gesterkt, en ervaar meer rust en lichtheid rondom mijn kinderwens"

(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

De Kinderwens wegwijzer - online

Hét startpunt voor je kinderwens!

Een online bijeenkomst waarin je alle informatie krijgt over de mogelijkheden om alleen voor een kind te kiezen.

Voor vrouwen die echt aan het begin staan. Vrouwen die er wel eens aan denken, maar zich nog niet verdiept hebben in wat er kan, wat zij zouden willen. In waar je aan moet denken en welke stappen je kunt zetten.

Datum:   donderdagavond 17 juni 2021

Summerschool 2021

De zomer komt eraan! De tweede zomer waarin we leven met beperkingen van de corona-maatregelen. Toch zal ook deze zomer net als anders wel een periode zijn om lekker buiten te zijn, het tempo wat te vertragen, uit te rusten. Een periode waarin je vaak meer tijd hebt voor leuke dingen, voor elkaar, en voor jezelf.  

‘Tijd en aandacht hebben voor jezelf’ klinkt ook als een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan je kinderwens. Maar wel op een speelse en ontspannende manier, die past bij dat zomerse gevoel. En in alle vrijheid, niet gebonden aan tijd en plaats.

Dat is de online Alleen met kinderwens Summerschool!

Start: 2 juli 2021 - aanmelden niet meer mogelijk

Koers Solomoederschap (online) - 3 modules

Weet jij al wel dat je voor solomoederschap zou willen kiezen, maar heb je behoefte aan (meer) houvast en vertrouwen? Of weet jij het juist nog helemaal niet zo zeker, en wil je op onderzoek en zo ervaren of de optie solomoederschap jou past?

Het online Koers Solomoederschap traject helpt om koers te zetten of koers te bepalen.

Eerstvolgende groepsstart: 1 juni 2021

 

Workshop 'Stilstaan bij je kinderwens'

Ben jij single, en voel je de onrust van je kinderwens? Merk je dat jouw kinderwens nieuwe relaties in de weg zit? Heb je het idee dat jij de enige bent die worstelt met dit dilemma? En wil je echt aan de slag met de vragen, dilemma's en twijfels die jij ervaart rondom de (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Deze workshop betekent een dag lang intensief bezig zijn met je kinderwens, in een kleine groep gelijkgestemden.

Datum: geen workshops, in ieder geval tot en met najaar 2020

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.