facebook  linkedin  twitter


"Een zeer inspirerende avond, het zet een en ander op een praktische manier echt in beweging!"
(Kinderwens wegwijzer informatieavond)

Summerschool 2019

De zomer komt eraan! Voor velen is de zomer een periode om lekker buiten te zijn, het tempo wat te vertragen, uit te rusten, en misschien ook op reis te gaan, in de buurt of ver weg. Een periode waarin je vaak meer tijd hebt voor leuke dingen, voor elkaar, en voor jezelf.  

‘Tijd en aandacht hebben voor jezelf’ klinkt ook als een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan je kinderwens. Maar wel op een speelse en ontspannende manier, die past bij dat zomerse gevoel. En in alle vrijheid, niet gebonden aan tijd en plaats.

Dat is de Alleen met kinderwens Summerschool!

Start: 1 juli 2019 (aanmelden kan nog!)

Ontmoeting & inspiratie: de leestafel

Een avond om anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Voor vrouwen die het best lukt om hun eigen weg te vinden en eigenlijk geen informatieavond, coaching of anderszins nodig hebben, maar het wel fijn zouden vinden om eens met anderen uit te wisselen. Geïnspireerd en bemoedigd te worden.

Datum: in overleg

Koers Solomoederschap - 3 modules

Weet jij al wel dat je voor solomoederschap zou willen kiezen, maar heb je behoefte aan (meer) houvast en vertrouwen? Of weet jij het juist nog helemaal niet zo zeker, en wil je op onderzoek en zo ervaren of de optie solomoederschap jou past?

Het online Koers Solomoederschap traject helpt om koers te zetten of koers te bepalen.

Traject C - op weg naar een bekende donor

Wil jij het liefst een bekende donor, om je kinderwens te realiseren?

Maar ken je niemand die donor voor je zou kunnen zijn? (of dénk je niemand te kennen...) Of ken je wel iemand, maar durf je de vraag niet te stellen? Of weet je niet hóe je de vraag moet stellen? Of weet je eigenlijk gewoon helemaal niet waar je moet beginnen om deze wens vorm te geven? Of ...

Dan is Traject C er voor jou: 16 weken begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar / vragen van / in gesprek gaan met een potentiele donor.

Starten kan op ieder gewenst moment

Workshop 'Stilstaan bij je kinderwens'

Ben jij single, en voel je de onrust van je kinderwens? Merk je dat jouw kinderwens nieuwe relaties in de weg zit? Heb je het idee dat jij de enige bent die worstelt met dit dilemma? En wil je echt aan de slag met de vragen, dilemma's en twijfels die jij ervaart rondom de (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Deze workshop betekent een dag lang intensief bezig zijn met je kinderwens, in een kleine groep gelijkgestemden.

Datum: zondag 30 juni 2019

De Kinderwens wegwijzer

Hét startpunt voor je kinderwens!

Een interactieve bijeenkomst waarin je alle informatie krijgt over de mogelijkheden om alleen voor een kind te kiezen.

Voor vrouwen die echt aan het begin staan. Vrouwen die er wel eens aan denken, maar zich nog niet verdiept hebben in wat er kan, wat zij zouden willen. In waar je aan moet denken en welke stappen je kunt zetten.

Datum:   ma 7 oktober 2019

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.