facebook  linkedin  twitter


"Wat een inspirerende dag! Ik voel me gesterkt, en ervaar meer rust en lichtheid rondom mijn kinderwens"

(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Baby op bestelling - Rachel Lehmann-Haupt

baby op bestelling

 

Op haar 31ste dacht Rachel Lehmann-Haupt dat ze het helemaal voor elkaar had: de ideale relatie, een geweldige carrière en een paar leuke kindjes in het verschiet.

Een jaar later is ze weer single en moet ze opnieuw beginnen, geobsedeerd door een ras naderende deadline: de leeftijd van 35 jaar, de grenslijn tussen een 'gewone' en een risicolzwangerschap.

Geconfronteerd met de druk om de ware liefde te ontmoeten terwijl ze nog jong genoeg is om kinderen te krijgen, verkent Lehmann-Haupt de vele mogelijkheden die vrouwen tegenwoordig hebben

- eitjes invriezen, alleenstaande moeder worden, zwanger worden van een donor, adoptie - zonder daarbij haar eigen ambities, dromen, angsten en morele standpunten uit het oog te verliezen.

Baby op bestelling is het verhaal over de pogingen van  een jonge vrouw om de moderne liefde te verenigen met haar eigen ideaalbeeld.

 

 

Reactie Alleen met kinderwens:

Dit boek focust erg op technische mogelijkheden om je vruchtbaarheid te verlengen. Beschrijvingen over bijvoorbeeld spermabanken gaan over de Amerikaanse situatie, die volkomen anders is dan in Nederland.

 

Rachel Lehmann-Haupt / Baby op bestelling. De zoektocht van een uitstelmoeder / Artemis & co / 2009

Baby op bestelling bestellen bij bol.com

Tags: kinderwens, single, eicellen invriezen