facebook  linkedin  twitter

"Jouw accepterende, oordeelloze houding geeft ruimte: alle twijfels en gevoelens mogen er zijn. Een warm bad!"
(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Summerschool

 

summerschoolbasisDe zomer, een heerlijke periode waarin we lekker buiten zijn, vertragen, uitrusten, op ontdekkingsreis gaan, in de buurt of ver weg. Waarin we tijd hebben, voor elkaar, voor onszelf, voor leuke dingen.

Een uitgelezen kans ook om aandacht te besteden aan je kinderwens. Maar wel op een uitnodigende, speelse en ontspannen manier, die past bij de zomer.

Op zoek naar een bekende donor - online traject

Met grote regelmaat hoor ik vrouwen zeggen: ‘het liefst zou ik een bekende donor willen…’ vrijwel meteen gevolgd door heel veel ‘maren’.

‘Maar ik ken niemand…’,
‘maar zoiets kun je toch niet van iemand vragen…’,
‘maar hoe …’,  
‘maar wat als …’

Dit traject biedt handreikingen om goed voorbereid potentiele donoren te benaderen.

Workshop 'Stilstaan bij je kinderwens'

Ben jij single, en voel je de onrust van je kinderwens? Merk je dat jouw kinderwens nieuwe relaties in de weg zit? Heb je het idee dat jij de enige bent die worstelt met dit dilemma? En wil je echt aan de slag met de vragen, dilemma's en twijfels die jij ervaart rondom de (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Deze workshop betekent een dag lang intensief bezig zijn met je kinderwens, in een kleine groep gelijkgestemden.

Thema-avond: Rondom donoren

Als single vrouw die haar kinderwens wil realiseren, zul je op zoek moeten naar een donor. Op deze thema-avond krijg je niet alleen informatie over de mogelijkheden, maar staan we ook stil bij de morele dilemma's. Want de keuze voor een donor, is een keuze voor het leven.

De Kinderwens wegwijzer

Hét startpunt voor je kinderwens!

Een interactieve bijeenkomst waarin je alle informatie krijgt over de mogelijkheden om alleen voor een kind te kiezen.

Voor vrouwen die echt aan het begin staan. Vrouwen die er wel eens aan denken, maar zich nog niet verdiept hebben in wat er kan, wat zij zouden willen. In waar je aan moet denken en welke stappen je kunt zetten.

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.

Workshop 'Een tweede...?'

Je bent moeder, zonder partner. Je geniet van je kind, ondanks dat het soms zwaar is. En dan komt er de gedachte aan gezinsuitbreiding. Je hart zegt ja, maar je verstand... 

Een dag om te onderzoeken wat er komt kijken bij de keuze voor een tweede.