facebook  linkedin  twitter

 "Niet uit hoeven leggen hoe diep de wens voor een kind zit en hoeveel verdriet het doet om afscheid te moeten nemen van het idee samen met een partner een kind te krijgen"

Themabijeenkomst: 'Over openheid'

‘Wees open over de donorachtergrond van je kind’ wordt je gezegd. En ja, dat wil je ook, open zijn. Geen geheimen, daar wordt niemand beter van.

Het klinkt mooi, openheid. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Openheid naar wie? Op welk moment? Waarover? En in welke bewoordingen?

Datum: najaar 2018

Workshop 'Stilstaan bij je kinderwens'

Ben jij single, en voel je de onrust van je kinderwens? Merk je dat jouw kinderwens nieuwe relaties in de weg zit? Heb je het idee dat jij de enige bent die worstelt met dit dilemma? En wil je echt aan de slag met de vragen, dilemma's en twijfels die jij ervaart rondom de (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Deze workshop betekent een dag lang intensief bezig zijn met je kinderwens, in een kleine groep gelijkgestemden.

Datum: najaar 2018

Thema-avond: Rondom donoren

Als single vrouw die haar kinderwens wil realiseren, zul je op zoek moeten naar een donor. Op deze thema-avond krijg je niet alleen informatie over de mogelijkheden, maar staan we ook stil bij de morele dilemma's. Want de keuze voor een donor, is een keuze voor het leven.

Datum: najaar 2018

De Kinderwens wegwijzer

Hét startpunt voor je kinderwens!

Een interactieve bijeenkomst waarin je alle informatie krijgt over de mogelijkheden om alleen voor een kind te kiezen.

Voor vrouwen die echt aan het begin staan. Vrouwen die er wel eens aan denken, maar zich nog niet verdiept hebben in wat er kan, wat zij zouden willen. In waar je aan moet denken en welke stappen je kunt zetten.

Datum:  di 25 september 2018

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.