facebook  linkedin  twitter


"Dit boek is doordrongen van warme acceptatie en genuanceerde zorgvuldigheid"
(recensie Geen partner, wel een kinderwens)

Themabijeenkomst: 'Over openheid'

‘Wees open over de donorachtergrond van je kind’ wordt je gezegd. En ja, dat wil je ook, open zijn. Geen geheimen, daar wordt niemand beter van.

Het klinkt mooi, openheid. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Openheid naar wie? Op welk moment? Waarover? En in welke bewoordingen?

Datum: dinsdagavond 13 maart 2018

Traject C - op weg naar een bekende donor

Wil jij het liefst een bekende donor, om je kinderwens te realiseren?

Maar ken je niemand die donor voor je zou kunnen zijn? (of dénk je niemand te kennen...) Of ken je wel iemand, maar durf je de vraag niet te stellen? Of weet je niet hóe je de vraag moet stellen? Of weet je eigenlijk gewoon helemaal niet waar je moet beginnen om deze wens vorm te geven? Of ...

Dan is Traject C er voor jou: 12 weken begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar / vragen van / in gesprek gaan met een potentiele bekende donor.

Eerstvolgende startdatum: 18 april 2018

Workshop 'Stilstaan bij je kinderwens'

Ben jij single, en voel je de onrust van je kinderwens? Merk je dat jouw kinderwens nieuwe relaties in de weg zit? Heb je het idee dat jij de enige bent die worstelt met dit dilemma? En wil je echt aan de slag met de vragen, dilemma's en twijfels die jij ervaart rondom de (mogelijke) keuze voor solomoederschap?

Deze workshop betekent een dag lang intensief bezig zijn met je kinderwens, in een kleine groep gelijkgestemden.

Datum: vrijdag 5 januari 2018 [vol] - bij voldoende belangstelling snel een nieuwe datum. Lees verder.

De Kinderwens wegwijzer

Hét startpunt voor je kinderwens!

Een interactieve bijeenkomst waarin je alle informatie krijgt over de mogelijkheden om alleen voor een kind te kiezen.

Voor vrouwen die echt aan het begin staan. Vrouwen die er wel eens aan denken, maar zich nog niet verdiept hebben in wat er kan, wat zij zouden willen. In waar je aan moet denken en welke stappen je kunt zetten.

Datum: dinsdagavond 29 mei 2018

Individuele coaching

Sta jij voor de grootste beslissing in je leven? Kom je er zelf niet uit of merk je dat je een beslissing voor je uit blijft schuiven? Een individueel coachingstraject is een op jouw situatie en jouw vragen afgestemde begeleiding.

Er is maar één persoon die kan bepalen of de optie solomoederschap - in welke vorm ook - haar past. En dat ben jij. Ik kan je helpen de antwoorden die jou passen te vinden.