facebook  linkedin  twitter

"Het Wenskrachtprogramma en de coachingsgesprekken zijn een heel goede richtingaanwijzer geweest. Ik heb hiermee echt stappen durven zetten."
(individuele coaching)

Waarom een spermadonor geen oplossing is

donoroplossing

Als je geen partner hebt, maar wel het sterke verlangen moeder te worden, zijn er mogelijkheden om je kinderwens vorm te geven. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een spermadonor.

Maar met de keuze voor een spermadonor ben je er nog niet.

Er volgen meer keuzes: wordt het een donor van de spermabank? Of een ‘bekende’?

The Vikings are coming

vikingsarecoming2


In 2015 was de documentaire The vikings are coming bij de BBC te zien. ‘Ontroerend en ontluisterend’, schreef iemand toen als reactie. En dat was wat mij betreft goed verwoord.

Nu, drie jaar later, heb ik hem opnieuw bekeken. En opnieuw ben ik geraakt.

Groot onderzoek solomoederschap 2018

2018onderzoeksolomoederschap

Wie zijn nou die vrouwen die kiezen voor solomoederschap (of dat overwegen)? Waarom maken ze deze keuze? Wat zijn hun grootste twijfels? Hoe doorlopen ze zo'n proces en hoe lang doen ze daar eigenlijk over?

Het zijn vragen van klanten, die willen weten of ze de enige zijn die de keuze moeilijk vinden, die willen weten of anderen dezelfde twijfels hebben, en die houvast willen voor hun eigen proces.

Openheid is een werkwoord

OpenheidOpen zijn over de donorachtergrond van je (toekomstige) kind is belangrijk. Dat is de heersende opinie. Maar dat is lang niet altijd zo geweest. Integendeel!

In de jaren ’60 schreef dr. Levie, een van de pioniers op KID gebied, dat het ‘… ten enenmale ondoenlijk, ongewenst en ook overbodig is het kind in te lichten’.

Bijna 2000 exemplaren verkocht...

CoverBoek1

Van mijn eerste boek 'Geen partner, wel een kinderwens' zijn inmiddels bijna 2000 exemplaren verkocht!

De voorraad bij het Centraal Boekenhuis is daarmee uitgeput. Ik heb thuis nog wel enkele tientallen exemplaren liggen. Voorlopig kun je dus direct bij mij bestellen - via deze link (de verzendkosten in Nederland* neem ik voor mijn rekening). Ik doe mijn best binnen 1-2 werkdagen te leveren.

Medio juni 2018 zal er een geactualiseerde herdruk komen.

* neem voor verzending naar het buitenland eerst even contact met me op