facebook  linkedin  twitter

 
"Bijzonder dat je zo snel zo'n vertrouwde sfeer weet te creëren"
(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Summerschool 2021

De zomer komt eraan! De tweede zomer waarin we leven met beperkingen van de corona-maatregelen. Toch zal ook deze zomer net als anders wel een periode zijn om lekker buiten te zijn, het tempo wat te vertragen, uit te rusten. Een periode waarin je vaak meer tijd hebt voor leuke dingen, voor elkaar, en voor jezelf.  

‘Tijd en aandacht hebben voor jezelf’ klinkt ook als een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan je kinderwens. Maar wel op een speelse en ontspannende manier, die past bij dat zomerse gevoel. En in alle vrijheid, niet gebonden aan tijd en plaats.

Dat is de online Alleen met kinderwens Summerschool!

Start: 2 juli 2021 - aanmelden niet meer mogelijk

AANDACHT, INSPIRATIE EN NIEUWE PERSPECTIEVEN

Grote, veelomvattende keuzes – zoals die rondom je kinderwens – maak je niet van het ene op het andere moment. Die kun je niet forceren. Grote keuzes moeten groeien, rijpen, sudderen. Rondzingen in hoofd, hart en buik. Ze hebben tijd nodig, ontspanning, en rust.

Maar om te kunnen groeien, moet het proces wel gevoed worden. Gevoed met aandacht. En een beetje geprikkeld, uitgedaagd soms.

De Alleen met kinderwens Summerschool helpt je daarbij.

Door je iedere week wat ‘food for thought’ rondom kinderwens toe te sturen. Aandacht, inspiratie en nieuwe perspectieven. Een reminder om weer even stil te staan bij jouw verlangen om moeder te worden.

UITNODIGEND, SPEELS, ONTSPANNEN...

Geen ‘moeten’ of ‘hard werken’. Maar op een manier die past bij de zomer: uitnodigend, speels en ontspannen. Voor in de tuin, op de camping, aan het strand of op een terras. Of gewoon thuis op de bank.

Wat je aandacht geeft groeit: als jij meedoet aan de Alleen met kinderwens Summerschool, groei je in je kinderwens. Ga je vertrouwd(er) raken met het idee van solomoederschap, en steeds meer voelen wat jouw weg kan gaan zijn.

... ÉN SERIEUS

Want de thema's die aan bod komen dóen er wel toe. Zijn relevant voor de keuzes waar jij voor staat, en gaan je helpen jouw richting te bepalen.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: de opties voor solomoederschap, opgroeien in een gezin zonder vader en de praktische kant van alleen een kind krijgen.

Maar ook 'het verhaal' van jouw kinderwens, stilstaan bij de wel/niet maakbaarheid van het leven en de vraag of solomoederschap jou als persoon past, komen aan bod.

WAT GAAT MEEDOEN AAN DE SUMMERSCHOOL JOU OPLEVEREN?

Natuurlijk meer inzicht, meer vertrouwdheid met de mogelijkheid om alleen moeder te gaan worden, en met de manier waarop dat voor jou zou passen. Maar ook plezier en lichtheid rondom je kinderwens.

 

'Ik heb veel gehad aan de Summerschool in het proces van mijn kinderwens. De opdrachten waren fijn om te doen en brachten mij op plekken waar ik nog niet over had nagedacht. Mijn proces is nog niet klaar, maar ik ben wel weer een stap verder.'

 

alles op een rijtje

De Alleen met kinderwens Summerschool, dat is:

  • Tien weken lang, iedere week mail, met:
  • Aandacht voor een aspect van (de keuze voor) solomoederschap: informatie, stof tot nadenken
  • Inspiratie: een tijdschriftartikel met ervaringsverhalen van vrouwen die jou voorgingen
  • Een lees- of kijktip: een boek, een film, een website… voor als het smaakt naar meer
  • Een opdracht: prikkelende, speelse, verrassende opdracht, waarmee je jouw kinderwens vanuit onverwachte hoeken verkent  (ook geschikt voor andere levensthema’s, dus een eventueel vakantiemaatje kan gewoon meedoen)
  • Een digitale ontmoetingsplek om uit te wisselen met andere deelnemers (in de vorm van een geheime – dwz voor de buitenwereld niet zichtbare en vindbare – groep op Facebook)

 

‘Vooraf twijfelde ik of ik me aan zou melden voor de summerschool. Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Ik ben de afgelopen twee maanden enorm gegroeid in mijn kinderwens, dat had ik vooraf niet durven denken.’

'Leuk en inspirerend, die wekelijkse mail. Ik dacht vaak: wat zou de volgende opdracht zijn? Ik werd echt getriggerd.'

'Erg goed en interessant' 

 

PRAKTISCH

  • Start: 2 juli 2020 
  • Duur: 10 weken lang, iedere week mail. De laatste Summerschool-mail ontvang je op 2 september 2020
  • Deelnamekosten: € 35

 

AANMELDEN

Via deze link of de knop hieronder meld je je aan voor de Summerschool 2021. Je komt in een beveiligde omgeving waar je je gegevens in kunt vullen en kunt betalen via iDeal. De eerste Summerschool-mail ontvang je op 2 juli 2021. Meld je je aan op of na 2 juli, dan ontvang je direct de eerste Summerschool-mail.

 Ja, ik doe mee

 

Beschik je niet over iDeal, bijvoorbeeld omdat je uit België komt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je naam en adresgegevens en ik stuur je handmatig een factuur.

 

Op je aanmelding is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving (maar uiterlijk 1 dag na ontvangst van de eerste mail) zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen.