facebook  linkedin  twitter

"Jouw accepterende, oordeelloze houding geeft ruimte: alle twijfels en gevoelens mogen er zijn. Een warm bad!"
(workshop Stilstaan bij je kinderwens)

Ontmoeting & inspiratie: de leestafel

Een avond om anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Voor vrouwen die het best lukt om hun eigen weg te vinden en eigenlijk geen informatieavond, coaching of anderszins nodig hebben, maar het wel fijn zouden vinden om eens met anderen uit te wisselen. Geïnspireerd en bemoedigd te worden.

Datum: do 18 april 2019

excellentchoiceDeze avond gaan we met elkaar in gesprek naar aanleiding van het boek van journaliste Emma Brockes, An excellent choice

[meer informatie volgt]

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling dat iedereen het boek van tevoren gelezen heeft. Je kunt het boek bestellen bij je eigen boekhandel of via bol.com

De avond gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Datum: donderdag 18 april 2019
  • Tijd: van 19.30 - 21.30 uur
  • Plaats: Utrecht (locatie goed bereikbaar met auto en OV)
  • Deelnamekosten: € 37 - inclusief btw, koffie/thee en wat lekkers (boek is niet inbegrepen en moet je zelf aanschaffen)

Via deze link of de knop hieronder kom je in een beveiligde omgeving waar je kunt betalen via iDeal. Daarmee is je deelname geregeld.

Ja, ik kom

 

Op je aanmelding is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen.

Tags: kinderwens, solomoederschap, boek