facebook  linkedin  twitter

"Bedankt voor je input en je ondersteuning gedurende mijn coachingstraject: ik heb zoveel stappen durven zetten. De basis voor mijn beslissing voelt nu echt stevig."
(individuele coaching - uitgebreid)

Ontmoeting & inspiratie: de leestafel

Een avond om anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Voor vrouwen die het best lukt om hun eigen weg te vinden en eigenlijk geen informatieavond, coaching of anderszins nodig hebben, maar het wel fijn zouden vinden om eens met anderen uit te wisselen. Geïnspireerd en bemoedigd te worden.

Datum: in overleg

excellentchoiceDeze avond gaan we met elkaar in gesprek naar aanleiding van het boek van journaliste Emma Brockes, An excellent choice

[meer informatie volgt]

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling dat iedereen het boek van tevoren gelezen heeft. Je kunt het boek bestellen bij je eigen boekhandel of via bol.com

De avond gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Datum:  heb je belangstelling? Mail me (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij voldoende belangstellenden prikken we een datum.
  • Tijd: van 19.30 - 21.30 uur
  • Plaats: Utrecht (locatie goed bereikbaar met auto en OV)
  • Deelnamekosten: € 37 - inclusief btw, koffie/thee en wat lekkers (boek is niet inbegrepen en moet je zelf aanschaffen)

Via deze link of de knop hieronder kom je in een beveiligde omgeving waar je kunt betalen via iDeal. Daarmee is je deelname geregeld.

Ja, ik kom

 

Op je aanmelding is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen.

Tags: kinderwens, solomoederschap, boek