facebook  linkedin  twitter

"Je boek en je coaching hebben mij geholpen een weloverwogen keuze te maken. Ik zou jouw hulp iedereen die het alleenstaand moederschap overweegt aanraden."
(individuele coaching)

Summerschool 2018

 

header2018De zomer, een heerlijke periode waarin we lekker buiten zijn, vertragen, uitrusten, op ontdekkingsreis gaan, in de buurt of ver weg. Waarin we tijd hebben, voor elkaar, voor onszelf, voor leuke dingen.

Een uitgelezen kans ook om aandacht te besteden aan je kinderwens. Maar wel op een uitnodigende, speelse en ontspannen manier, die past bij de zomer.

Start: 1 juli 2018

En niet gebonden aan tijd en plaats. Dát is de Alleen met kinderwens Summerschool.

Aandacht, inspiratie en nieuwe perspectieven

Grote, veelomvattende keuzes maak je niet van het ene op het andere moment. Die kun je niet forceren. Grote keuzes moeten groeien, rijpen, sudderen. Rondzingen in hoofd, hart en buik. Ze hebben tijd nodig. En rust.

Maar om te kunnen groeien, moet het proces wel gevoed worden. Gevoed met aandacht. Een beetje geprikkeld. Uitgedaagd soms. Daar is de zomer de periode bij uitstek voor. En ik help je daarbij, met de Alleen met kinderwens Summerschool.

Door je iedere week wat ‘voedsel’ voor de kinderwens toe te sturen. Aandacht, inspiratie en nieuwe perspectieven. Een reminder om weer even stil te staan bij jouw verlangen om moeder te worden.

Uitnodigend, speels, ontspannen...

Geen ‘moeten’ of ‘hard werken’. Maar op een manier die past bij de zomer: uitnodigend, speels en ontspannen. Voor in de tuin, op de camping, aan het strand of op een terras. Of gewoon thuis op de bank.

Wat je aandacht geeft groeit: als jij meedoet aan de Alleen met kinderwens Summerschool, groei je in je kinderwens. Ga je ervaren wat jij wel of juist niet wilt, vertrouwd raken met het idee van solomoederschap, voelen wat jouw weg kan gaan zijn.

... én serieus

Want de thema's die aan bod komen dóen er wel toe. Zijn relevant voor de keuzes waar jij voor staat, en gaan je helpen jouw weg te vinden.

Denk aan: de opties voor solomoederschap, opgroeien in een gezin zonder vader, de praktische kant van alleen een kind krijgen. Maar ook 'het verhaal' van jouw kinderwens, de maakbaarheid van het leven en de vraag of solomoederschap jou als persoon past, komen aan bod.

Wat gaat meedoen aan de Summerschool jou opleveren?

Natuurlijk meer inzicht, meer vertrouwdheid met de mogelijkheid om alleen moeder te gaan worden, en met de manier waarop dat voor jou zou passen. Maar ook plezier en lichtheid rondom je kinderwens.

De Alleen met kinderwens summerschool, dat is:

Tien weken lang, iedere week mail, met:

  • Aandacht voor een aspect van (de keuze voor) solomoederschap: informatie, stof tot nadenken
  • Inspiratie: een tijdschriftartikel met ervaringsverhalen van vrouwen die jou voorgingen
  • Een lees- of kijktip: een boek, een film, een website… voor als het smaakt naar meer
  • Een opdracht: prikkelende, speelse, verrassende opdracht, waarmee je jouw kinderwens vanuit onverwachte hoeken verkent  (ook geschikt voor andere levensthema’s, dus je vakantiemaatje kan gewoon meedoen)

Een digitale ontmoetingsplek om uit te wisselen met andere deelnemers (in de vorm van een geheime – dwz voor de buitenwereld niet zichtbare en vindbare – groep op Facebook)

 

 'Leuk en inspirerend, die wekelijkse mail. Ik dacht vaak: wat zou de volgende opdracht zijn? Ik werd echt getriggerd.'

'Erg goed en interessant' 

 

 Praktisch

  • Start: 1 juli 2018
  • Duur: 10 weken lang, iedere week mail. De laatste Summerschool-mail ontvang je op 2 september 2018
  • Deelnamekosten: € 77 (incl. btw)

 

Aanmelden

Via deze link of de knop hieronder meld je je aan voor de Summerschool 2018. Je komt in een beveiligde omgeving waar je je gegevens in kunt vullen en kunt betalen via iDeal. 

Ja, ik doe mee